Diagnostika avtoelektronike

S PRAVO DIAGNOZO DO MANJŠIH STROŠKOV

Prvi korak do odpravljanja težav z avtoelektroniko je natančna diagnostika elektronike. Naša delavnica je opremljena z najsodobnejšim diagnostičnim in servisnim orodjem znamke Bosch. Naši mojstri so izurjeni za diagnosticiranje in odpravljanje vseh napak in tveganj za okvare v vašem vozilu. Vaše vozilo priklopimo na ustrezen diagnostični sistem, z njim pregledamo in testiramo električne sisteme v avtomobilu. Na ta način najdemo napake in jih kar najhitreje odpravimo.

Avtoelektrika Horvat svetuje

Elektronsko krmiljen vbrizgalni sistem je tisti, ki motorju zagotavlja nemoteno in optimalno oskrbo z gorivom. Če se motor vašega avtomobila ne zažene, je v prostem teku nestabilen, avto med vožnjo nemirno teče ali mu pojenja moč, če zaznavate neznačilne zvoke, je velika verjetnost, da se je na vbrizgalnem sistemu pojavila napaka.

AVTOELEKTRIKA HORVAT VAM S PRAVO DIAGNOZO PRIHRANI STRES IN STROŠKE

Avtoelektrika Horvat nudi popravilo, kodiranje in programiranje motornih računalnikov, pregled in popravilo računalnikov za upravljanje sistema varnostnih zračnih blazin (airbag) in aktivnega zavornega varnostnega sistema (ABS), preverjanje nivoja AdBlue tekočine (DEF), izklop filtra trdih delcev (DPF), povratnega ventila izpušnih plinov (EGR) ali imobilizatorja za kodno varovan vžig motorja (IMMO OFF).

IMATE TEŽAVE IN NE VESTE, KJE JE VZROK?

Pripeljite vozilo k Avtoelektriki Horvat. Opravili bomo diagnostiko in ugotovili, v čem je težava. Hitro in kakovostno bomo odpravili napake.

+38641716065 info@avtoelektrika-horvat.com