Avtoelektrika in avtoelektronika

STROKOVNI SERVIS AVTOELEKTRIKE IN AVTOELEKTRONIKE

Avtoelektrika Horvat izvaja kakovostne svetovalne, vzdrževalne in servisne storitve na področju avtoelektronike in avtoelektrike za vse tipe vozil. Smo strokovnjaki za natančno diagnostiko motorne elektronike. Ko se na armaturni plošči vašega avtomobila prižge opozorilna lučka, hitro odkrijemo, ali je napaka na vbrizgalnem sistemu, sistemu varnostnih zračnih blazin (airbag), aktivnem zavornem varnostnem sistemu (ABS), motornem računalniku, komfortni elektroniki, števcih, gretju, klimatski napravi ali kateremkoli drugem elektronskem sistemu.

Sodobna vozila so opremljena s številnimi elementi, ki porabljajo čedalje več elektrike. Zato vaše vozilo potrebuje močan in zanesljiv vir elektrike. Ukvarjamo se s popravilom in obnovo zaganjalnikov in alternatorjev ter vzdrževanjem in popravilom klimatskih naprav. Dobavljamo zanesljive akumulatorje za brezhibno delovanje avtoelektrike. Za kakovost jamčimo z garancijo za naše delo in vgrajene rezervne dele.

Avtoelektrika Horvat svetuje

Tveganje za napake lahko zmanjšate tudi, če izberete dovolj zmogljiv in kakovosten akumulator. Vedno izberite kakovostne nadomestne dele in se na vsako opozorilo lučko na armaturni plošči hitro odzovite.

+38641716065 info@avtoelektrika-horvat.com